Αρχική Σελίδα

Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

Κίνα Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Πιστοποιήσεις
Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία

—— Michael Scofield

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα προγράμματος είναι έξοχο αγαθό.

—— Amok

Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλή πλατφόρμα πρόσβασης!

—— Tim

Είμαι Online Chat Now

Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

1 2 3 4 5
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD. Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.
Τμήμα προϊόντων τμήμα γεφυρών Τμήμα προϊόντων Τμήμα προϊόντων Τμήμα προϊόντων
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ
Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500
Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-80000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

 

ο iBeehive ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ είναι μια μεγάλη και διαφοροποιημένη ιδιωτική εταιρία, που αποτελείται από τη iBeehive Co. τεχνολογίας δομικού υλικού Liaoning, ΕΠΕ, iBeehive Co. εφαρμοσμένης μηχανικής δομών χάλυβα Shenyang, ΕΠΕ, iBeehive Co. προϊόντων δομών μετάλλων Liaoning ΕΠΕ, και εξειδίκευση στη διαβούλευση, το σχέδιο, την παραγωγή και την κατασκευή των μερών δομών χάλυβα και των χρώμα-ντυμένων πιάτων χάλυβα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε ότι περιέχετε το ελαφρύ πύλη πλαίσιο χάλυβα, βιομηχανικό εργαστήριο της βαριάς εργασίας γερανών, αστική δομή χάλυβα με το πολυστρωματικό πλαίσιο, η δομή χάλυβα, τα μεταβλητά μέρη δομών, το spheronization λιγότερο από O.D.200mm και η αμμόστρωση και η μετρίαση των μερών δομών, κ.λπ. Το εργοστάσιο καλύπτει μια περιοχή 100000m2, συμπεριλαμβανομένης μιας περιοχής κατασκευής 60000 ㎡ και ενός εργαστηρίου της ενιαίας μεγαλύτερης έκτασης (24X4+21X2+15X1) μ, του μήκους 240m και του ύψους 18m, και της ικανότητας ανύψωσης 100 τόνων. Έχουμε περισσότερους από 380 υπαλλήλους και μια ετήσια παραγωγή 40 χιλιάες τόνων της κατασκευής χάλυβα. Από το 2009, η ετήσια αξία παραγωγής μας έχει φθάσει σε RMB 250 εκατομμυρίων. Από την καθιέρωσή της το 2000, με τη σημαντική εμπειρία ανάπτυξης περισσότερων από δέκα ετών, η έδρα λειτουργίας και οι βάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στη βάση κατασκευής εξοπλισμού της Κίνας - νέα περιοχή Tiexi Shenyang.

 

ο iBeehive ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝδυνάμει του περιφερειακού πλεονεκτήματος της βορειοανατολικής παλαιάς βιομηχανικής βάσης, έχει έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών επαγγελματιών που κάνουν και που εκτελούν τα ακριβή πρότυπα για την ποιότητα των προϊόντων.

 

Τα άριστα προγράμματα της iBeehive επιχείρησης περιλαμβάνουν κυρίως το νέο κέντρο παγκόσμιας έκθεσης ως ορόσημο, NHI, βιομηχανικό πάρκο Shenyang JFMMRI, SMTCL, TBEA στην περιοχή Shenyang, και άλλα σε άλλες περιοχές. Και iBeehive πάντα κρατά την καλή συνεργασία με την κινεζική μεταλλουργική ομάδα, την ομάδα κατασκευής της Κίνας, την κινεζική ομάδα κατασκευής σιδηροδρόμων, την ομάδα επένδυσης δύναμης της Κίνας, τη Σαγκάη Baosteel, τη γενική δομή χάλυβα της Σαγκάη, την ομάδα Zhejiang Hengda, το χάλυβα Zhejiang Seiko, την ομάδα κατασκευής χάλυβα Anhui Fuhuang, τον ποταμό Hubei Yangtze και άλλες μεγάλες ομάδες κατασκευής. Για να επιδιώξουν μια σημαντική ανακάλυψη, το 2008 η iBeehive εκτεταμένη επιχείρηση στην ειδικός-μορφή και η βαριά αγορά προϊόντων καρφί-ύλης συγκολλήσεως, και πετυχαίνουν στις βιομηχανίες της μεταλλείας και του μεταλλουργικού εξοπλισμού, της μηχανής ασπίδων, των γεφυρών σιδηροδρόμων και άλλων μεγάλων προγραμμάτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Με την ισχυρή επιχειρησιακή δύναμη, την ακεραιότητα της έννοιας υπηρεσιών, και τη συνειδητοποίηση της κοινωνικής ευθύνης, η iBeehive επιχείρηση έχει αναγνωριστεί ευρέως από την κυβέρνηση, τη βιομηχανία, και την κοινωνία. iBeehive έχει επιμείνει πάντα στη λήψη της φήμης και της αγοράς από την ποιότητα και τα συμπαθητικά προϊόντα, ο τέλειος συνδυασμός του πρώτης τάξεως ταλέντου και του πρώτης τάξεως εξοπλισμού είναι δεσμευμένος να γίνει το κέντρο Ε&Α της βιομηχανίας δομών χάλυβα υψηλών σημείων.

Η επιχειρηματική αρχή μας είναι «ποιότητα πρώτα, ειλικρινής υπηρεσία excelsior, αμοιβαίο όφελος και win-win» ως επιχειρησιακή φιλοσοφία, σταθερά πιστεύουμε ότι η επιχείρηση θα είναι λαμπρότερη!

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenyang iBeehive Technology Co., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Peter

Τηλ.:: 8613804050369

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)